Середа, 24.04.2024, 12:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 3 » Змістовна поїздка в Оріхівську гімназію «Сузір’я»
21:52
Змістовна поїздка в Оріхівську гімназію «Сузір’я»

   У переддень весняних канікул у ході предметного тижня іноземних мов учні 7-11-х класів Гуляйпільського колегіуму «Лідер» зустрілися зі своїми ровесниками із Оріхівської гімназії «Сузір’я». В зустрічі взяли участь учні навчальних закладів, які вивчають іноземну мову і володіють нею на високому рівні.

Такий захід став продовженням цілорічного спілкування англійською мовою колегіантів та гімназистів, впродовж якого вони обмінювалися власними здобутками, удосконалюючи свої знання, вміння та навички у володінні усним та писемним мовленням. Організували проведення позашкільного заходу вчителі англійської мови Тетяна Володимирівна Горпинич та Тетяна Петрівна Іщенко при підтримці директора колегіуму Людмили Валентинівни Лопатіної.

І ось вранці 24 березня колегіанти відправилися до міста Оріхів. Друзі по листуванню нарешті зустрілися! Гостей зустріли восьмикласники-гімназисти. Вони провели дивовижну екскурсію англійською мовою по всьому навчальному закладу, який дуже схожий на колегіум, але мав і суттєві відмінності. Ми відвідали кабінети фізики та хімії, що мають звання одних із кращих в Україні й відповідають сучасним стандартам. Учасники зустрічі прослухали інформацію про досягнення гімназистів і виступ учасниці МАН з англійської мови, а також переглянули відеозапис про сам навчальний заклад. Далі вирушили до актової зали, де відбувся концерт, який гімназисти розпочали з привітання, декількох сценок англійською мовою та постановки казки. Колегіанти не відставали й також показали себе в представленні свого міста, комічних сценках, виступах, казці та піснях.

Увесь час разом з гімназистами презентували навчальний заклад виконуюча обов'язки директора гімназії Наталія Степанівна Кудіна, та заступник директора з навчально-виховної роботи Аліна Миколаївна Карпій та вчитель англійської мови Ірина Анатоліївна Сінчило.

По завершенні концертної програми всі дружно продовжили спілкування за солодким столом. Опісля учасники зустрічі сфотографувалися на пам’ять, і колегіанти запросили гімназистів у гості до себе.

Зустріч була цікавою та змістовною, насиченою приємними враженнями та стала поштовхом до подальшої роботи в оволодінні іноземними мовами.

Світлини перебування у гімназії "Сузір'я" та фоторолик

Іщенко Іван, член шкільної мерії, юнкор

Переглядів: 308 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright colegium lider © 2024