Середа, 15.05.2024, 21:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 31 » Вісті з районного свята "Парад зірок"
23:08
Вісті з районного свята "Парад зірок"

 26 травня, коли у школах пролунав останній дзвоник, у КСК "Сучасник" відбулося традиційне районне свято по вшануванню талановитих. обдарованих та здібних учнів  і їх наставників, яке називається "Парад зірок". Серед нагороджених на ньому й когорта учнів та педагогів колегіуму.

У номінації «Гордість Гуляйпільського краю» 4 колегіанти отримали районні грошові премії: Гурчак Анна Марія, учениця 7-Б класу - за ІІІ місце в обласному етапі 17 Міжнародного  конкурсу з української мови імені Петра Яцика (вчитель Макеєва О.В.), Іщенко Іван, учень 11 класу - за ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (вчитель Іщенко Т.П.), Прокопчук Анатолій, учень 11 класу - за І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Моя Новорічна мрія" (класний керівник Зіма В.О.) та у Чемпіонаті Запорізької області з боксу серед молоді та еліти (як вихованець гуртка "Бокс" РЦДЮТ)., Рубан Валерія, учениця 7-А класуза І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія -2017» (керівник  Панченко К.О.) та за ІІ місце в Обласному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Подаруй мені казку» (вчитель Рябко О.М.).

Дипломами та грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації відзначені:

- у номінації «Інтелект року» - 5  відзнак учнів: Кузьменко Владислав. учень 11 класу - за І місце в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. який представлений до нагородження обласною премією "Обдаровані діти" (вчитель Троян А.О.);  Домбровська Анастасія – учениця 10-А класу - за І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Я – за єдину Україну!» (вчитель Рябко О.М.): Скрипак Яніна та Левадня Каріна, учениці 8-Б класу - за І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» (вчитель Панасейко О.О.);  тріо "Сузір'я" у складі Гурчак Анни Марії, учениці 7-Б класу, Гордієнко Анни та Кляхіної Анастасії, учениць 9-А класу -  за ІІ місце в Обласному конкурсі патріотичної пісні та поезії «Україна - це Ми»  (музичний керінвник Дьомін В.М.); колектив учнів 10 (нині 11) класу колегіуму - за ІІІ місце в Обласному фестивалі буктрейлерів «Книжковий калейдоскоп ненудної класики» (керівник  Панченко К.О.);

- у номінації «Творча обдарованість»- 2 відзнаки учнів: Бикова Ганна. учениця 2-Б класу - за І місце в Обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» (вчитель Бохан С.В.); Шепель Вікторія, учениця 5 -А класу - за І місце ​ у міському конкурсі екологічного плакату "Я за чисте місто" (вчитель Криворучко Е.В.); 

- у номінації «Мистецький Олімп» - 1 відзнака - Горда Максим, учень 9-Б класу - за І місце в Обласному конкурсі-виставці «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» (вчитель Троян А.О.)

  • - у номінації «Професіоналізм і новаторство - 3 педагоги: Макеєва Оксана Володимирівна. вчитель української мови та літератури; Іщенко Тетяна Петрівна. вчитель іноземної мови; Троян Анатолій Олексійович, учитель трудового навчання.

Всього колегіум за підсумками навчального року на районному "Параді зірок" отримав 15 нагород! А це немало важить!

Вітаємо учнів та їх наставників з вагомими здобутками!

 

Переглядів: 333 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright colegium lider © 2024