П'ятниця, 26.04.2024, 07:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 17 » Урочисте відкриття оновленого колегіуму за підтримки Уряду Німеччини
12:27
Урочисте відкриття оновленого колегіуму за підтримки Уряду Німеччини

 16 травня 2018р., напередодні Дня Європи, відбулося урочисте відкриття оновленого колегіуму «Лідер», який був відремонтований за підтримки Уряду Німеччини, а саме - у рамках проекту «Розвиток Соціальної Інфраструктури в зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», який здійснюється німецьким товариством GIZ. У заході взяли участь керівник проекту Бербель Швайгер, менеджер проекту у Запорізькій області Олег Флітер, координатори проекту, губернатор області Костянтин Бриль, голова Гуляйпільської райдержадміністрації Олександр Іщенко, голова Гуляйпільської районної ради Анатолій Клешня, голова Гуляйпільської міської територіальної громади Сергій Ярмак та інші почесні гості.

   Для учнів та їх батьків, вчителів та гостей це було дійсно свято, яке, не зважаючи на спекотну погоду, промайнуло як одна мить. Господарка закладу Л.В.Лопатіна щиро дякувала всім тісну співпрацю та  створені умови для навчання та виховання підростаючого покоління. Сюрпризом став її виступ німецькою мовою, який всі слухали із захопленням і гордістю. Щирі слова подяки представникам проекту звучали  з уст  губернатора К.І.Бриля.  Керівник проекту пані  Б. Швайгер розповіла про добрі справи Уряду Німеччини у рамках проекту «Розвиток Соціальної Інфраструктури в зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», який здійснюється німецьким товариством GIZ.  

Виступи гостей  перепліталися з чудовим співом учасників художньої самодіяльності колегіуму, вальсом та випущении в піднебесся жовтими і блакитними повітряними кульками.

   Перерізали червону стрічку   Бербель Швайгер, Олег Флітер, Костянтин Бриль, Людмила Лопатіна.

На добру згадку всі  учні колегіуму сфотографувалися із шановними гостями.

Опісля у конференц-залі відбулося обговорення результатів співпраці. Німецькі гості отримали в подарунок вишиванки (адже саме подія відбувалася у день вишиванки), взяли участь в екскурсії навчальним закладом тавідвідали  краєзнавчий музей.

Фото від підготовки до свята, урочистостей та опісля   тут     і     тут

 

 

Переглядів: 403 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright colegium lider © 2024