Субота, 20.04.2024, 11:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 16 » Результати участі колегіантів у районному етапі Всеукраїнського читацького марафону "Книгоманія-2018"
17:35
Результати участі колегіантів у районному етапі Всеукраїнського читацького марафону "Книгоманія-2018"

  14 березня 2018 року на базі бібліотеки для дітей відбувся районний відбірковий етап Всеукраїнського читацького марафону серед учнів 6-7-х класів "Книгоманія-2018", метою якого є: вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книгою, популяризація найкращих надбань української і світової класичної й сучасної літератури, творів письменників рідного краю. Конкурс проходив у два тури: літературної вікторини та презентації улюбленої книги.

Учасниками даного етапу читацького марафону стали переможці шкільного етапу Конкурсу учениця 6-А класу Ірина Гура, учні 7-А класу Олександр Білий, Олеся Васіліаді та Марія Семіголовська, котрі брали участь у минулорічних інтелектуальних випробовуваннях, які на чолі із завідувачем шкільної бібліотеки  Катериною Олександрівною Панченко представляли наш навчальний заклад. 

Кожен з учасників ІІ туру презентував улюблену книжку, а саме : "Чародійки. Фатальне закляття" Марлізе .Арольд (Гура Ірина), "Обзивають мене Мурахоїдом" Кристіне Нестлінгер (Васіліаді Олеся), "Артеміс Фаул"   Йона Колфера (Семіголовська Марія) та "Книга проклять. Книга Бажань" Костика Конора (Білий Олександр).

Члени районного етапу Конкурсу - письменник-краєзнавець Іван Кирилович Кушніренко, завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської міської ради Інна В'ячеславівна Самохліб та провідний методист центру культури і дозвілля КЗ "Централізована клубна система" Гуляйпільської міської ради Валентина Олексіївна Жовніренко - гоцінювали знання конкурсантами творів художньої літератури, їх уміння  розкрити ідею автора і тему твору та зв'язно презентувати прочитаний твір, артистичність та загальну  і читацьку культуру. 

І конкурсанти, і їх керівники із великим задоволенням подивилися  виставу «Книга – це дивний світ», яку  показали вихованці театрального колективу центру культури і дозвілля, серед яких були і колегіанти Олег Серьогін (10А), Анастаія Валькова (7Б) та  Ольга Нестеренко з 5Б класу  (керівник Т.В. Кошелєва.

За результатами районного етапу Конкурсу  переможцем стала учениця 6-А класу  колегіуму "Лідер" Ірина Гура, а серед семикласників  - Єлизавета Мирошник із Гуляйпільської ЗОШ №2, які й будуть представляти Гуляйпільщину на обласному етапі Конкурсу, який проходитиме у м.Запоріжжя у квітні на базі бібліотеки "Юний читач".

Всі учасники нагороджені грамотами ( І.Гура - за І місце, а  О.Білий, О. Васіліаді, М.Семіголовська - за активну участь у Конкурсі) та  отримали подарунки.  

 А на добру згадку про зустріч із книгою -світлини на пам'ять разом  із письменником рідного краю, поетом та прозаїком І.К.Кушніренком.

Світлини тут

Переглядів: 253 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright colegium lider © 2024