Субота, 11.05.2024, 05:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 6 » Обласний тренінг для директорів та їх заступників "НУШ:управлінський аспект"
10:36
Обласний тренінг для директорів та їх заступників "НУШ:управлінський аспект"

 На базі тренінгового кабінету колегіуму "Лідер" 05 квітня 2018 р. пройшов обласний тренінг для директорів ЗЗСО та їх заступників "Нова українська школа:управлінський аспект". Його провела один із координаторів впровадження НУШ у Запорізькій області, тренер ГО "Освіторія", старший викладач кафедри початкової освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Тетяна Павлівна Гуркова. ЇЇ помічниками та  учасники цього методичного заходу були регіональні тренери Лапіна Т.М., заступник директора з науково-методичної роботи колегіуму, та Пузан Н.Я., методист методичної служби відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської міської ради.

Учасники тренінгу  у групах опрацювали основні положення Концепції Нової української школи,  Державного стандарту початкової освіти, ознайомилися з Типовими освітніми та модельними програмами, їх відмінностями, Базовим навчальним планом, змоделювали безпечне освітнє середовище, провели "Ранкову зустріч" на килимі.

Після активного обговорення та аналізу питань з теми "Інтегроване навчання. Формування міжпредметних компетенцій у процесі тематичного навчання. Діяльнісний підхід", організацією кооперативного навчання учнів, педагоги ознайомилися із різними стратегіями роботи по формуванню у дітей критичного мислення,  на практиці засвоювали нові підходи до здобуття знань  - "Навчання на основі запиту учнів через дослідження" та навчання з конструктором LEGO через гру по-новому "Шість цеглинок".

Кожен клас, в якому з 01 вересня цього року навчатимуться першокласники, отримає набір конструктора з 30-ма комплектами "6 цеглинок" в рамках реалізації освітнього  проекту «Сприяння освіті» на основі підписаного  Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України (в тому числі і ЗОІППО)  та  the LEGO Foundation.

Тренінг пройшов активно, цікаво та змістовно. Кожен  його учасник отримав відповідний сертифікат ЗООППО. А на згадку - командне фото з тренером.
 

Про перебіг тренінгу свідчать світлини. 

Переглядів: 416 | Додав: tlapina58 | Рейтинг: 5.0/2
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright colegium lider © 2024