П'ятниця, 26.04.2024, 23:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2008 » Червень » 6 » Вітаємо з перемогою у конкурсі! Так тримати!
18:30
Вітаємо з перемогою у конкурсі! Так тримати!

Впродовж декількох років в нашій державі проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням, який проходить під гаслом: «Об’єднаймося, ж брати мої».

Саме 22 травня були підведені підсумки на державному рівні. Творчість і доля Великого Кобзаря тим життєдайним імпульсом, що допомагає молодим людям глибше усвідомлювати значення української історії, відчувати себе її часткою. Учні району брали участь у різних номінаціях конкурсу, але перемогу здобули Бесараб Влада (10-Б клас, колегіум «Лідер») у номінації «Література» та Криворучко Анна (11-А клас, ЗОШ№1) у номінації «Історія та державотворення», які гідно представили Запорізьку область на державному рівні і були запрошені на церемонію нагородження у м. Канів Черкаської області. Тож вітаймо Бесараб Владу із отриманою перемогою та побажаємо творчих здобутків у майбутньому!!! Так тримати!!!

Окремі слова вдячності хочеться висловити вчителю-наставнику Владислави - Сокол Світлані Миколаївні, вчителю української мови та літератури нашого закладу:

Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!

Фоторепортаж цієї події можна переглянути тут.

Враження учениць-переможців конкурсу надруковані в районній газеті "Голос Гуляйпілля". Ось уривок цієї статті:

"Свято відбувалось на Чернечій горі, на могилі Великого Кобзаря. 253 молодих обдарованих людей з різних куточків України були представленні до нагород. А з вітальним словом до переможців звернулися Голова Черкаської облради В. Гринь, заступник губернатора з гуманітарних питань Черкаської облдержадмістрації А.Ю. Чабан, заступник міністра освіти і науки України Б.Полянський, які зазначили, що молодь схвильовано ставиться до історичної долі України, щиро вболіває за її майбутнє, сміливо підносить високі ідеали Кобзаря для власного духовного розвитку і становлення на життєвому шляху, та зворушливо зізнається у любові до Батьківщини, відчуваючи себе її часткою.

За плідну роботу учнів було нагороджено дипломами та цінними подарунками – DVD, цифровими фотоапаратами, МР3-плеєрами, а також збірками творів переможців художнього слова – поезії, прози, публіцистики, куди ввійшло оповідання Владислави Бесараб «Очі кольору дощу». Вагомими державними відзнаками були нагородженні вчителі-наставники – Сокол Світлана Миколаївна (вчитель української мови та літератури колегіуму «Лідер») почесною грамотою МОН України та цінним подарунком, та Лукаш Наталія Володимирівна (вчитель історії ЗОШ№1) знаком «Відмінник освіти України» та цінним подарунком.

Церемонія нагородження, що відбувалась на мальовничому березі Дніпра, - перетворилась в грандіозне дійство: вона відкрилась урочистою ходою учасників та гостей свята на Тарасову гору і святковим виступом кобзарів – ліриків, демонстрацією виробів народних умільців, святковою ярмаркою, де були представленні сорочки-вишиванки, вироби декоративно-прикладного мистецтва, українськими стравами, тематичними сувенірами. Черкаська земля гостинно зустрічала гостей.

Делегацією Запорізької області опікувалась представниця Черкаського обласного відділу освіту Курдюк Мар’яна Олександрівна, за що ми їй щиро вдячні. Також ми хочемо висловити подяку нашим вчителям-наставникам, за їх сумлінну, наполегливу працю, ми пишаємось тим, що гідно представили Гуляйпільський район на Всеукраїнському рівні і сподіваємось, що цю естафету гідно продовжать інші школярі Гуляйпільщини. Незабутні враження справило на нас це св’ято і надовго залишилось в нашій пам’яті."

Переможці Всеукраїнського конкурсу
учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням –
Бесараб Владислава, Криворучко Анна.

Травень, 2008р. Черкаси – Канів.


Категорія: Вітаємо | Переглядів: 1346 | Додав: irina | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2008  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright colegium lider © 2024