П'ятниця, 26.04.2024, 18:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Січень » 12 » Засідання у музичній вітальні "Різдвяні зустрічі"
10:35
Засідання у музичній вітальні "Різдвяні зустрічі"

У рамках тижня предметів художньо-естетичного спрямування "У світі прекрасного"  в колегіумі 10 січня відбулося незвична подія - свято, яке пройшло у формі засідання музичної вітальні "Різдвяні зустрічі" і приурочене творчому колективу - тріо "Сузір'я".

Така зустріч за чашкою чаю, солодощів, екзотичних фруктів, із використанням ефекту "димової завіси" відбулася невипадково, адже саме в цьому році минає 20 років, як у навчальному закладі було створено гурт вокалістів, який і отримав назву "Сузір'я". Минули роки, склад колективу виконавців змінювався, але назва залишалася незмінною.

Організатори заходу запросили на святкову зустріч представників дирекції закладу, учнівського і педагогічного колективів колегіуму та ЗОШ №1, батьківської громадськості - членів родин учасників тріо "Сузір'я" у складі Анни Гордієнко, Анастасії Кляхіної (11-А), Анни Марії Гурчак (9-Б), які і розпочали свято своїми піснями про Новий рік та Різдво.

Ведучі музичного зібрання Анна Коляда та Єлизавета Тимофієва (9-Б) вели його, залучаючи до діалогу Л.В.Лопатіну, директора колегіуму, та її заступників Т.М.Лапіну та С.М.Білай, класних керівників Т.М.Коростильову та О.В.Макеєву, керівника пісенного гурту В.М.Дьоміна, кожної учасниці тріо та інших гостей. Виступаючі цього вечора згадали імена перших учасників тріо:  Анну  Подлєсну, Ольгу Коростильову, Анну Іванченко, їх наступників  Анну Кобзей, Анжелу Середу, Конду, Анну Дьоміну,  Анастасію Федорів, Катерину Жаболенко, Анну Єгорову, Валерію Вовк, Аліну Лопатіну, Яну Сташук.

На цьому святі тріо "Сузір'я" не лише дарували свої різнопланові пісні із свого репертуару присутнім, а й отримали музичні вітання від гостей: молодших колегіантів Дар'ї Полулях (6-А), Аліси Соловей (2-А), вчителя англійської мови А.Ю.Вовк та учениці ЗОШ №1 Анни Ярої, які виконали пісні англійською мовою, електрогітаріста-віртуоза Станіслава Свірського, учасників танцювального гурту "Шанс"  Альбіни Семенди (9-А), Аліни Пивовар, Анастасії Харченко, Єлизавети Квітки (9-Б). А батьки після своїх побажань ще й подарували своїм дітям сувеніри на згадку - чашки із зображенням кожної із дівчат, що викликало у них велике здивування та захоплення! Дівчатка також подарували своїм найріднішим людям музичний номер та відеокліп, а під час виконання попурі пісень Дискотеки-80-х запросили всіх присутніх до танцю.

Присутні  стали також свідками народження нового колективу у складі Аліси Соловей, Анни Сергєєвої (4-А) та Ангеліни Солнцевої (5-Б), батьки та вчителі яких теж були запрошені на свято і щиро вітали своїх дітей з дебютом.

Завершилося музичне свято піснею "Музика душі", під час виконання якої дівчата із тріо "Сузір'я" дякували всім за щирі привітання та побажання і запросили сфотографуватися присутніх на добру згадку. 

Після останніх акордів фінальної пісні у залі довго не стихав гамір, щирий сміх та добрі слова про незвичну зустріч, яка започаткувала ще одну традицію нашого шкільного життя.

Світлини зі свята

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 253 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright colegium lider © 2024