П'ятниця, 19.04.2024, 23:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 18 » Учні колегіуму - учасники наймасштабнішого Дня відкритих дверей у Київському національному університеті культури та мистецтва
19:46
Учні колегіуму - учасники наймасштабнішого Дня відкритих дверей у Київському національному університеті культури та мистецтва

   17 березня 2018 року, у Київському національному університеті культури та мистецтва відбувся наймасштабніший  День відкритих дверей. Цього дня до Університету завітала амбітна молодь із Запорізької, Миколаївської, Херсонської, Івано-Франківської, Дніпропетровської, Тернопільської, Волинської, Київської, Рівненської, Хмельницької, Вінницької, Полтавської, Черкаської, Житомирської, Чернігівської, Одеської, Сумської, Кіровоградської та Донецької областей, щоб визначитись із майбутніми спеціалізаціями та детально довідатись про особливості навчання у даному виші.

Серед учасників Дня відкритих дверей була і  делегація з Гуляйпільщини,  в тому числі  - учні 9-11-х класів колегіуму  Семенюта Аліна, Чернишова Вікторія, Непомяща Тетяна, Єременко Юлія, Науменко Єлизавета, Луценко Сергій, Ялоза Олексій, Кущ Артем,  Шепель Олексій, Шаровська Анастасія , Чорний Богдан разом із вчителем іноземних мов Горпинич Тетяною Володимирівною.

Позитивна енергетика, драйв і чудовий настрій панували у зірковому університеті. Зареєструвавшись у штабі «Абітурієнт-2018», вступники зафіксували на фото яскраву мить знайомства з Університетом культури і вирушили на цікаву екскурсію структурними підрозділами.

Майбутні абітурієнти побували на 9-ти факультетах: готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; журналістики і міжнародних відносин; кіно і телебачення; дизайну і реклами; режисури і шоу-бізнесу; хореографічного мистецтва; культурології; економіки, права та інформаційних технологій; музичного мистецтва, де довідались про переваги навчання за обраними напрямами та перспективи працевлаштування в Україні і за кордоном.

Незабутні враження залишилися у кожного присутнього в стінах КНУКІМ від зустрічі з ректором Університету Михайлом Поплавським, який, зокрема,зазначив:

Я радий вітати вас в Університеті культури і без зайвої скромності хочу сказати, що ви знаходитесь у найкрутішому виші країни. Якщо ви хочете досягти успіху – атакуйте життя і, як важко б не було, впевнено йдіть до своєї мети. Пам’ятайте, лінь – це найзліший ворог людини. Труднощі слабкого ламають, а сильного – загартовують! Завжди розраховуйте лише на власні сили і можливості. Університет культури – готує першокласних топ-менеджерів, у яких емоційний інтелект з творчо-прикладним характером – створює і виграє! Виш чекає на харизматичну, активну, перспективну, а головне – талановиту молодь, покоління Z! Не бійтеся бути білими воронами, виділяйтесь із сірої маси та демонструйте свою унікальність. Живіть по-максимуму у своє задоволення. Бажаю вам добра, любові, успіху і шаленого студентського кохання. Весна – переможе!" та розповів школярам про Всеукраїнський конкурс   "Талановитим вхід без черги", за результатами якого 20 переможців будуть навчатись в Університеті культури.

Світлини 

Більше фото за посиланням  http://knukim.edu.ua/novunu/naymasshtabnishiy-den-vidkritih-dverey-v-universiteti-kulturi/ 

Відеоролик, в який потрапили представники Гуляйпільської делегації  - за посиланням https://www.instagram.com/p/Bgdo56zHiad/  

Детальніше про Всеукраїнський конкурс   #ТАЛАНОВИТИМ_ВХІД_БЕЗ_ЧЕРГИ,

 

 

Переглядів: 235 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright colegium lider © 2024