Субота, 20.04.2024, 14:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 28 » Колегіантка - переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач року"!
19:05
Колегіантка - переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач року"!

 27 квітня у м. Запоріжжя на базі обласної дитячої бібліотеки "Юний читач"  пройшов обласний тур  Всеукраїнського конкурсу дитячого читання  "Книгоманія - 2017", у якому взяла участь Рубан Валерія, учениця 7-А класу колегіуму  - переможець районного етапу читацького марафону "Книжковий всесвіт дитинства". У поїздці  учасників конкурсу супроводжували  Дутова Інна Вікторівна та  Шингур Ірина Павлівна, бібліотекарі І категорії районної бібліотеки для дітей.

Вихованка учителя української мови та літератури Рябко О.М. і шкільного бібліотекаря Панченко К.О. на цьому інтелектуальному випробуванні юних читачів гідно представила не лише наш навчальний заклад, а й Гуляйпільський район. Валерія,  успішно справившись із питаннями літературної вікторини,  змістовно й емоційно-переконливо презентувала улюблений твір, а також представила власний читацький щоденник і підготовлений нею для конкурсу плакат. За підсумками обласного етапу конкурсу вона посіла І місце серед учнів 7-х класів загальноосвітніх шкіл Запорізької області та  м.Запоріжжя.

Отже, Рубан Валерія стала переможцем обласного туру  Всеукраїнського конкурсу дитячого читання  "Книгоманія - 2017"  і нагороджена Дипломом комунального закладу "Запорізька обласна бібліотека для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради та цінними призами (повним виданням книги К.С.Льюіса "Хроніки Нарнії", дитячою енциклопедією "Таємниці Всесвіту", настільною грою "Магія", блокнотом і ручкою). Вона отримала також і Сертифікат Всеукраїнського конкурсу дитячого читання  "Книгоманія - 2017" та спеціальну футболку з логотипом "Найкращий читач року" - Запорізька обласна бібліотека для дітей "Юний читач", які стануть перепусткою для неї у м.Львів, де 01-03 червня проходитиме фінал конкурсу- Фестиваль дитячого читання "Книгоманія". 

Незабутні враження залишилися також у Валерії  та всіх учасників обласного етапу конкурсу "Книжковий всесвіт дитинства" й від екскурсії обласним центром та відвідин  "Макдональсу".

Щиро вітаємо Валерію та її наставників з перемогою і побажаємо їй вдало представити Запорізьку  область у Львові влітку цього року. Хай щастить!!! Успіхів і перемоги!!!

Світлини можна переглянути тут.

 

Переглядів: 406 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright colegium lider © 2024