Субота, 20.04.2024, 04:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 15 » Колегіанти - учасники районних етапів обласного фестивалю "Таланти твої, Запорізький краю!" та виставки "Знай і люби свій край!"
06:21
Колегіанти - учасники районних етапів обласного фестивалю "Таланти твої, Запорізький краю!" та виставки "Знай і люби свій край!"

14 березня на базі Центру дитячої та юнацької творчості районний огляд дитячої творчості, який проходив  у рамках обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості відбувся "Таланти твої, Запорізький краю! " та  виставки образотворчого, декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край!". Учасниками цього огляду дитячого таланту та творчості стали і колегіанти - учні 1-11-х класів.

Учасники  художньої самодіяльності (учні 2-10-х класів) презентували 45-хвилинну концертну програму, представлену різними жанрами: розмовним, пісенним та інструментальним. Вони декламували вірші про Україну, рідний край, читали гуморески, виконували пісні сольно, вокалом та хором, виконували музичні варіації на теми українських народних пісень на бандурах та гітарі. Відкрив концертну програму хоровий колектив  учнів початкових  та 5-х класів піснею про Україну (керівник Дьомін В.М.). ЇЇ ведуча  Анна Гордієнко  (10А, керівник Артюх С.П.) запрошувала на сцену один за одним читців Марину Романько, Глафіру Прокопенко (3А, керівник Лавринович І.М.), солістку Алісу Соловей (2А, керівник  Тутова С.О.) , тріо "Сузір'я" у складі Анни Марії Гурчак (8Б), Анни Гордієнко та Анастасії Кляхіної (10А, керівник Дьомін В.М.).   Віртуозно виконав  попурі  українських пісень гітарист Станіслав Свірський (8А),  на одному подиху виступив колектив бандуристок 6А класу у складі Ірини Гури, Владислави Ратушної, Євгенії Сакун, Анастасії Лутохіної, Катерини Шепель разом із мамою та керівником Людмилою Валентинівною Шепель. Масовістю, сценічною культурою та зв'язком із  життям сучасної учнівської молоді відзначився виступ класних колективів 6Б та 8Б класів, які представили власну Дизеь-шоу програму" (керівники Богославець К.Г. та Макеєва О.В.). Надзвичайно зворушливо прозвучала авторська пісня  "Гуляйпільська весна" (автор Сергій Миколайович Доннік, батько одинадцятикласника колегіуму)  у виконанні Данііла Шаповала, яка супроводжувалася театральною композицією учнів 9А класу (керівник Доннік Г.М.).Фінальну пісню виконували усі 60 учасників концертної програми.

Світлини тут

   Незабутні враження у відвідувачів залишилися від розмаїття учнівських виробів, представлених у різних техніках на виставці образотворчого, декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край!" -  різноманітні писанки, м'які іграшки, технічні конструкції та архітектурні споруди, витинанки, джгутова філігрань, солоне тісто, ниткографія, різьблення по дереву, вітражі, вишиті та написані картини....

Не вірите?! Подивіться світлини  - і переконайтеся у творчості наших вихованців!

 

Переглядів: 335 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright colegium lider © 2024