Вівторок, 23.04.2024, 20:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 17 » «Фестиваль методичних ідей «Педагогічний вернісаж»
06:42
«Фестиваль методичних ідей «Педагогічний вернісаж»

 13 грудня в рамках атестаційного процесу  колегіум  Лідер"  згідно плану роботи освітнього закладу та плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту  Гуляйпільської міської ради зустрічав гостей - вчителів-предметників, заступників директорів, педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Гуляйпільської об'єднаної територіальної громади та експертів  атестаційної комісії другого рівня. Вони були запрошені на важливий методичний захід  «Фестиваль методичних ідей «Педагогічний вернісаж».

Мета фестивалю: ознайомити з досвідом роботи вчителів колегіуму щодо впровадження в освітній та виховний процес інноваційних технологій; поширити досвід  роботи, напрацювань педагогічного колективу щодо формування в здобувачів освіти компетентностей ХХІ століття; сприяти підвищенню фахової майстерності вчителів-предметників, удосконаленню вміння здійснювати самоаналіз власної діяльності.  Тож  саме цього дня колеги дійсно побували на педагогічному вернісажі, адже мали можливість відвідати як відкриті уроки, так і позаурочні виховні заходи.

Частину вчителів української мови запросила до себе  Макеєва Оксана Володимирівна, вчитель української мови та літератури вищої кваліфікаційної категорії,  "вчитель-методист", керівник РМО вчителів даного фаху, на урок літератури у 10-А клас  на тему «Іван Франко. Новела «Сойчине крило» - жіноча доля в новітній інтерпретації», який проходив у формі психолого-літературознавчого дослідження, та , як  класний керівник, на конкурсну шоу-програму «Я люблю Україну!».

Інша частина вчителів-філологів мала змогу відвідати  урок української мови -  практичної риторики  у 10-Б класі на тему «Мовленнєвий вчинок. Мовленнєва подія», який проходив у формі тематичної конференції, та  літературну вітальню "Зелена лампа", в якій учні 7-А класу  розгадували  «Рецепт подолання конфлікту від Джеймса Олдріджа»  разом із вчителем вищої кваліфікаційної категорії Панасейко Оленою Олексіївною.

А вчителі предметів природознавчого циклу стали свідками цікавих досліджень  разом з учнями 5-Б класу на уроці природознавства на тему "Явища природи" та конкурсної програми «Розумники і розумниці», в якій демонстрували свою природознавчу компетентність учні  6-АБ класів у випробуваннях, підготовлених вчителем вищої кваліфікаційної категорії, "старшим вчителем" Коростильовою Тетяною Миколаївною. 

Доннік Галина Миколаївна, вчитель трудового навчання вищої кваліфікаційної категорії, " вчитель-методист" продемонструвала колегам свою високу фахову майстерність  під час проведення комбінованого уроку технологій у 10-А класі на тему «Маркетингові дослідження проекту. Розробка реклами» та позакласного заходу з трудового навчання для учнів 8-9-х класів у формі  фешен-шоу з теми   "Сучасний лук - кросівки чи каблук?".
І опісля всі учасники методичного заходу, вчителі та  батьки  стали учасниками традиційного загальношкільного заходу "Школярі-школярики", приуроченого посвяті у 5-класники випускників початкової школи, який підготували та провели члени шкільної мерії разом з класними керівниками учнів 5-х класів, їх батьками під керівництвом педагога-організатора першої кваліфікаційної категорії Артюх Світлани Петрівни.

Після  проведення  вчителями глибокого самоаналізу проведених ними уроків та виховних заходів колеги та члени експертної групи дали високу оцінку професійній майстерності кожного вчителя-учасника педагогічного фестивалю. Під час проведення підсумків фестивалю завідувач методичного кабінету Самохліб Інна В'ячеславівна підкреслила його неоціненні для кожного присутнього фахівця значимість та вагомість.

 

 

 

Переглядів: 342 | Додав: tlapina | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright colegium lider © 2024