Субота, 20.04.2024, 02:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуляйпільський колегіум "Лідер"

Меню сайту
Я маю право
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Січень » 27

УВАГА!  УВАГА!  УВАГА! 

З 19 січня по 01 лютого 2019 року триває голосування за подані проекти «Бюджету участі».

Закликаємо віддати свої голоси за ПРОЕКТ №3, поданий шкільною мерією під назвою «Спортивний універсальний майданчик» на території КЗ «Гуляйпільський колегіум «Лідер» Гуляйпільської міської ради.

Підтримали               Результати онлайн-голосування

1) Існуючий спортивний майданчик не відповідає сучасним нормам і умовам 2) Низька зайнятість дітей 3) Недостатньо розвинута фізична культура населення мікрорайону 4)На недостатньому рівні етичне та екологічне виховання 5) Діти з особливими освітніми потребами не мають відповідних умов для занять на свіжому повітрі.

Детальна інформація

Проект буде реалізовано на території Гуляйпільської міської територіальної громади: м. Гуляйполе

Адреса: м. Гуляйполе, вул. Цвітна, 5

Опис проекту з ФОТО:
Метою проекту є створення спортивного універсального майданчика, до якого будуть входити вуличні тренажери та дитяча ігрова зона для дітей. Це дасть можливість вирішити актуальну проблему незайнятості дітей, підлітків, молоді . Встановлення цього майданчика сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення мікрорайону і буде загальнодоступним для кожного бажаючого. Це лише початок реконструкції  всього спортивного майданчика школи!

Обґрунтування бенефіціарів проекту:
Бенефіціарами проекту є гуляйпільці всіх вікових груп (діти, молодь, середній вік і навіть люди похилого віку), які проживають у мікрорайоні школи. Крім того, цього року наша школа відкрила класи для дітей з особливими освітніми потребами. У разі побудови спортивного майданчика такі учні матимуть ігрову зону для активного відпочинку на свіжому повітрі

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту:
Будівництво універсального спортивного майданчика дасть можливість ефективно проводити спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи для населення мікрорайону. Перевтілення звичайного майданчика в сучасний центр дозвілля популяризує здоровий спосіб життя серед молоді.

Запрошуємо проголосувати мешканців, які зареєстровані та проживають на території Гуляйпільської міської територіальної громади віком від 14 років.

Проголосувати можна у паперовому вигляді у адмінприміщеннях старостинських округів, ЦНАПі, відділі містобудування, архітектури, розвитку інфраструктури та інвестицій виконавчого комітету Гуляйпільської міської ради. З собою мати паспорт або ID-картку.

Бланк для голосування можна отримати у пунктах для голосування, або роздрукувати тут

Проголосувати також можна в електронному вигляді за посиланням:

Свій голос можна віддати за два проекти, зокрема і за ПРОЕКТ №15 Будівництво пристроїв примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки по вул. Пологівський шлях в м. Гуляйполе.

Переглядів: 315 | Додав: tlapina | Дата: 27.01.2019

Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright colegium lider © 2024